ΤΟΠΙΚΑ

Νικήθηκε από την επάρατο νόσο ο 71χρονος Σπύρος Καμπούρης

νικήθηκε-από-την-επάρατο-νόσο-ο-71χρονος-554610

Πρώην προϊστάμενος του ΟΣΕ, διαιτητής μπάσκετ και ποδοσφαίρου

Πέθανε χθες σε ηλικία 71 ετών, ο Σπύρος Καμπούρης, συνταξιούχος σιδηροδρομικός και άνθρωπος του αθλητισμού καθώς για πολλά χρόνια διατέλεσε διαιτητής τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ.

Ο Σπύρος Καμπούρης είχε καταγωγή από τη Σάμο, αγάπησε όμως το Βόλο σαν δεύτερη πατρίδα του. Από πολύ νεαρός βρέθηκε στο Βόλο και έπιασε δουλειά στο Σιδηρόδρομο όπου πριν συνταξιοδοτηθεί είχε γίνει προϊστάμενος μηχανοστασίου και εργοστασίου.

Η μεγάλη του αγάπη, εκτός από την οικογένειά του, ήταν ο αθλητισμός. Για πολλά χρόνια σφύριζε σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο έχοντας αναπτύξει δεσμούς φιλίας με τους ανθρώπους του αθλητισμού, ενώ διατέλεσε Γ.Γ. στον ΟΕΑ – ΝΑΒ.

Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από λίγα χρόνια και μοίραζε το χρόνο του μεταξύ της ιδιαίτερης πατρίδας του της Σάμου και του Βόλου όπου διέμενε με την οικογένειά του στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής.

Ηταν σύζυγος της Ελένης Καμπούρη, διοικητικής υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Βόλου και πατέρας δύο παιδιών, του Ανδρέα που εργάζεται στην ελληνική αεροπορική εταιρεία και της Λίλιαν, γυμνάστριας και πρωταθλήτριας στην ιστιοπλοΐα. Πρόλαβε να χαρεί δύο εγγόνια, ενώ σε λίγους μήνες θα γίνονταν παππούς για τρίτη φορά.

Το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος Καμπούρης είχε προσβληθεί από την επάρατο νόσο και έδινε άνιση μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή χθες, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και όσους τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου