ΤΟΠΙΚΑ

Θερινά εργαστήρια για παιδιά από την ομάδα TALOS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

θερινά-εργαστήρια-για-παιδιά-από-την-ο-553357

Μετά από το αναγκαστικό διάλειμμα του προηγούμενου καλοκαιριού, το θερινό camp Ρομποτικής, Τεχνολογίας και Δημιουργικών Κατασκευών της ομάδας TALOS, επιστρέφει ανανεωμένο.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δια της ΕΑΔΠ και η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής TALOS, προσκαλούν παιδιά μεταξύ 5-11 ετών να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων σε τμήματα με κατάλληλη ηλικιακή διαβάθμιση.

Για τη φετινή θερινή περίοδο και λόγω της παράτασης του σχολικού έτους για τα παιδιά του Δημοτικού, το πρόγραμμα αποτελείται από 1 ενιαία περίοδο συνολικής διάρκειας 2 εβδομάδων από 28/6-9/7 (εκτός Σ/Κ). Εφόσον παρουσιαστεί η ανάγκη λόγω σχετικής ζήτησης, θα υπάρξει επέκταση μιας επιπλέον εβδομάδας (12/7-16/7) και για τη συμμετοχή σε αυτή θα πρέπει να γίνει η σχετική αίτηση την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Οι φετινές θέσεις θα είναι αυστηρά περιορισμένες (60) λόγω των γνωστών περιορισμών που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Η υλοποίηση των δράσεων του θερινού προγράμματος, θα ακολουθήσει αυστηρά τις σχετικές υγειονομικές οδηγίες και η προσέλευση των παιδιών θα επιτρέπεται με την επίδειξη της βεβαίωσης αρνητικού τεστ ή/και της σχετικής υπεύθυνης δήλωσης εκ μέρους των γονέων/κηδεμόνων. Επιπλέον σχετικές αναλυτικότερες οδηγίες θα παρασχεθούν σε όσους-ες δηλώσουν συμμετοχή, αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου εγγραφών.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του προγράμματος:

-28/6 – 1/7 (προσέλευση καθημερινά από τις 8:15 και αποχώρηση μεταξύ 14:30-15:00)

-4/7 – 8/7 (προσέλευση καθημερινά από τις 8:15 και αποχώρηση μεταξύ 14:30-15:00)

Εκπτωτική πολιτική:

  • 10% έκπτωση σε υπαλλήλους του Π.Θ., πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, ανέργους, αδέρφια
  • Στα 3 αδέρφια, το τρίτο παιδί παρακολουθεί δωρεάν.

Οι εγγραφές υλοποιούνται από 10/6-24/6, ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://talos.uth.gr/summer-lab/

Πληροφορίες: Γεώργιος Πρώιας, Εκπαιδευτής/Διοικητική υποστήριξη του TALOS Scientix Ambassandor, Υποψήφιος, Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Υποψήφιος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών, Msc Αυτοματισμοί στις Αρδεύσεις, τις Γεωργικές Κατασκευές και στην Εκμηχάνιση της Γεωργίας, MSc Χωρική Ανάλυση και Διαχείριση Περιβάλλοντος, MSc στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μηχανικής, Ενέργειας & Συστημάτων Τεχνολογίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου