ΤΟΠΙΚΑ

Σύμβαση για τη διενέργεια ελέγχων στο πόσιμο νερό και τα νερά κολύμβησης

σύμβαση-για-τη-διενέργεια-ελέγχων-στο-552600

Θα τεθεί προς έγκριση στο περιφερειακό συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη

Προγραμματική σύμβαση για τη διενέργεια φυσικοχημικών και μικροβιολογικών εξετάσεων του πόσιμου νερού, αλλά και για την ανάλυση των νερών κολύμβησης σε όλο το θαλάσσιο μέτωπο της Μαγνησίας, θα υπογράψει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας και το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας.

Η σύμβαση θα είναι διάρκειας είκοσι τεσσάρων μηνών και θα τεθεί προς έγκριση στην επικείμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου στις 19.00.

Στην ίδια συνεδρίαση, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που παρέλαβαν τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση η προγραμματική σύμβαση για το έργο κατασκευής ανωδομής κερκίδας στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» της Νίκης Βόλου στη Νέα Ιωνία. Ακόμη το περιφερειακό συμβούλιο θα απασχολήσει μία τρίτη προγραμματική σύμβαση για έργο στη Μαγνησία, το οποίο αφορά στην αποκατάσταση του τρούλου του παλιού καθολικού της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται ακόμη οι εγκρίσεις έργων που θα εκτελεστούν στα Τρίκαλα, τον Παλαμά Καρδίτσας και τον Δήμο Κιλελέρ στη Λάρισα και τέλος θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε διάφορα ευρωπαϊκά κοινοτικά προγράμματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου