ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ελλάδα κλείνει αυλαία το Charts

στην-ελλάδα-κλείνει-αυλαία-το-charts-552154

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και για την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε ως αποτέλεσμα η γενική συνέλευση που διεξήχθη στη Μαγιόρκα της Ισπανίας από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού ECTN, υπό την προεδρία της Ελλάδος, με τη σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων της Λετονίας, της Σουηδίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και του προέδρου του δικτύου ECTN Κ. Χαλέβα.

Η απόφαση που λήφθηκε είναι η εκδήλωση του προγράμματος charts να γίνει στις Βρυξέλλες όπως προβλεπόταν. Όμως το τελικό συνέδριο, που αρχικά προγραμματίστηκε να γίνει στην Ουαλία ή στις Βρυξέλλες, μετά από πολλές προσπάθειες και διαπραγματεύσεις, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

«Η παραπάνω επιτυχία θα έχει ως αποτέλεσμα την πολιτιστική και τουριστική προβολή της χώρας μας και ιδιαίτερα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με όλα τα αναμενόμενα οφέλη, που πρόκειται να προκύψουν από την έλευση των φορέων των κρατών, οι οποίοι θα συμμετέχουν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ και του ECTN Κώστας Χαλέβας, προσθέτοντας ότι την προσπάθεια στήριξαν σημαντικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο συντονιστής του προγράμματος και στενός συνεργάτης της ΕΚΠΟΛ Μάνος Βουγιούκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου