ΤΟΠΙΚΑ

Με το πόρισμα ανά χείρας ~ Για το γιαούρτωμα στο ΙΚΑ Βόλου

με-το-πόρισμα-ανά-χείρας-για-το-γιαούρ-55153

Ερχεται σήμερα ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΙΚΑ

Με το πόρισμα στο χέρι… θα έρθει σήμερα ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος στο ΙΚΑ Βόλου. Ο διοικητής του ΙΚΑ, όπως έγραψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, προγραμματίζει σήμερα επίσκεψη στο Υποκατάστημα Βόλου. Ολοκληρώθηκε η Ενορκη Διοικητική Εξέταση και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Αναμένεται, επίσης, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΙΚΑ.

Από τη διοίκηση του ΙΚΑ, μέχρι χθες το απόγευμα, δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα η ώρα άφιξης του Διοικητή, ούτε καν το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος προγραμματίζει συνάντηση με το προσωπικό του Ιδρύματος, ενώ εκτός από την ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα που προκάλεσε αναστάτωση, αλλά και το «διασυρμό» του Ιδρύματος σε πανελλαδικό επίπεδο, αναμένεται να γίνει συζήτηση και για τη γενικότερη λειτουργία του υποκαταστήματος.

Ο Διοικητής του ΙΚΑ αναμένεται να ζητήσει από όλο το προσωπικό να στηρίξει τη νέα Διεύθυνση του υποκαταστήματος και να βάλουν όλοι «πλάτη», προκειμένου να αποκατασταθεί το κύρος της υπηρεσίας.

Χθες, οι προϊστάμενοι όλων των τμημάτων, αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημερώθηκαν για την επίσκεψη του Διοικητή και ζητήθηκε από όλους να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Επίσης ο κ. Σπυρόπουλος θα έχει συνάντηση και με την εκτελούσα χρέη αναπληρώτριας στη Διεύθυνση του ΙΚΑ Αποστολία Κουκουβίνου που με απόφαση της αρμόδιας Διεύθυνσης ανέλαβε καθήκοντα από προχθές, στη θέση του αποσπασθέντα στο ΙΚΑ Ανατολικής Λάρισας Δημ. Βάμβα. Μέχρι προχθές ήταν διευθυντής του ΙΚΑ στο Βόλο και έπεσε «θύμα» γιαουρτώματος από τον υπάλληλο Αχ. Καλυβιώτη.

Με την κατάθεση των έξι υπαλλήλων του ΙΚΑ, ολοκληρώθηκε και η Ε.Δ.Ε που έγινε ύστερα από απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ, ενώ εκτιμάται ότι σήμερα, και πριν τη μετάβαση του διοικητή του ΙΚΑ στο Βόλο, το πόρισμα της Διοικητικής Εξέτασης θα έχει παραδοθεί στα χέρια του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Στο πλαίσιο της Ε.Δ.Ε. κατέθεσαν τόσο ο Αχιλλέας Καλυβιώτης, υπάλληλος του ΙΚΑ που επιτέθηκε με γιαούρτια κατά του διευθυντή του, όσο και ο Διευθυντής Δημ. Βάμβας, καθώς επίσης και τέσσερις υπάλληλοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Σχετικά άρθρα:

Στο Βόλο αύριο ο Ρ. Σπυρόπουλος ~ Για το γιαούρτωμα και τις κόντρες στο ΙΚΑ Βόλου

Έπεσαν «καμπάνες» για το γιαούρτωμα ~ Με απόφαση της διοίκησης

Σε αργία για ένα μήνα ο Αχ. Καλυβιώτης για την… γιαουρτοεπίθεση

«Γιαουρτοεπίθεση» στο ΙΚΑ Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου