ΤΟΠΙΚΑ

Δράση για επιχορήγηση γυμναστηρίων και σχολών χορού

δράση-για-επιχορήγηση-γυμναστηρίων-κ-55122

Διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση νέας δράσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» θα πραγματοποιήσει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΑΕΔΕΠ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, την ερχόμενη Τρίτη 5 Απριλίου, στις 13:00.

Συγκεκριμένα, η δράση αφορά στην «Εκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού».

Η παρουσίαση της θα γίνει από την υπεύθυνη Κέλλυ Κατσίβελου και θα προβληθεί στο YouTube και στα social media (facebook και twitter) της ΑΕΔΕΠ, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των επιχειρήσεων εστίασης.

Επισημαίνεται ότι το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 400.000€ ανά επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ). Αφορά σε επιχειρήσεις που παρουσιάζουν μείωση του κύκλου εργασιών τους, για το έτος 2020 ποσοστού 50% τουλάχιστον, σε σχέση με τον κύκλο εργασιών του 2019 (ισχύει ειδική φόρμουλα για τις επιχειρήσεις που έχουν ανοίξει το 2020 και το 2021).

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται και θα αξιολογηθούν ηλεκτρονικά με σειρά προτεραιότητας στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis). Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 16 Απριλίου και ώρα 15:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου