ΤΟΠΙΚΑ

Συμβολικός αγώνας μνήμης

συμβολικός-αγώνας-μνήμης-551184

Διοργανώνεται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Αγώνα συμβολικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνουν η Ενωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11.00 το πρωί στην παραλία του Βόλου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 3 χιλιομέτρων με την προτροπή να «τρέξουμε όλοι για τη μνήμη να τρέξουμε για τη ζωή».

Ο αγώνας εκτός από τον συμβολικό του χαρακτήρα θα έχει και φιλανθρωπικό. Γι΄ αυτό τον λόγο στην αφετηρία του αγώνα, παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου, θα βρίσκεται γραμματεία του συλλόγου καρκινοπαθών Μαγνησίας και ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμεί.

Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στη γραμματεία της διοργάνωσης από τις 9.00 το πρωί της ίδιας ημέρας έως μισή ώρα πριν από τον αγώνα παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και επίσης θα βραβευθεί και η πολυπληθέστερη ομάδα του αγώνα «Τρέχω για τη μνήμη τρέχω για τη ζωή».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2421071770, επίσης με τον Κώστα Κυριαζή στο τηλέφωνο 6994583137 και με τον πρόεδρο της Ενωσης Ποντίων Νομού Μαγνησίας Κωνσταντίνο Περκουλίδη στο τηλέφωνο 698 6132186.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου