ΕΞΟΔΟΣ

Παραλία για παραδεισένιες βουτιές

παραλία-για-παραδεισένιες-βουτιές-550856

Το beach bar – restaurant στη Μπούφα Πηλίου σάς υποδέχεται πλήρως ανανεωμένο για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι

Παραδεισένια παραλία! Σμαραγδένια νερά! Καταπράσινο τοπίο! Το αγαπημένο σας καλοκαιρινό καταφύγιο, σε απόσταση μόλις 20 λεπτών από τον Βόλο, σάς υποδέχεται φέτος εντελώς ανανεωμένο.

Κινηθείτε προς την Μπούφα Πηλίου, περάστε το χωριό και μετά την πρώτη στροφή που θα συναντήσετε μειώστε ταχύτητα και κατεβείτε τον δρόμο προς τον «Παράδεισο». Θα τον συναντήσετε να απλώνεται μπροστά σας…

~ Στα highlights, οι νέες πολυτελείς ξαπλώστρες με τα αναπαυτικά στρώματα. Με τις προβλεπόμενες αποστάσεις και με απολύμανση μετά από κάθε αναχώρηση.

~ Στα κορυφαία του σημεία, ο καινούργιος χώρος του restaurant, στη δροσιά των δέντρων, δίπλα στην αύρα της θάλασσας. Απολαύστε, με ισχυρές δόσεις ανανέωσης, τα έτσι και αλλιώς πεντανόστιμα πιάτα.

~Στις εντυπωσιακές αλλαγές, o καταπράσινος χώρος, όπου κάτω από την παχιά σκιά που απλώνουν οι πανύψηλες λεύκες, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και δροσερά ροφήματα. Τα κοκτέιλ φέτος από το bar κλέβουν τις εντυπώσεις!

~ Και δωρεάν άνετο πάρκινγκ. Τι λέτε; Πάμε… Παράδεισο;

Για την εκδήλωση των ονείρων σας!

Διοργανώστε στους εντυπωσιακούς χώρους του κάθε event: *γαμήλιες δεξιώσεις *bachelor *τραπέζι βάφτισης *beach party *πάρτι γενεθλίων *εταιρικά γεύματα, εκδηλώσεις συλλόγων. Μαγέψτε τους προσκεκλημένους σας, στις πιο αξέχαστες στιγμές χαράς της ζωής σας!

Info

Πήλιο|Κορώπη (Μπούφα)

στην πρώτη στροφή μετά το χωριό

τηλ. επικοινωνίας 6987 155 719 * 24230 22300

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου