ΤΟΠΙΚΑ

Aπάντηση Μουλά στην Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας

aπάντηση-μουλά-στην-ενωση-συντακτών-θε-547465

Με αφορμή την ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας με την οποία ζητά από το Δήμαρχο και το δημοτικό σύμβουλο Τέλη Δουλόπουλο να κατονομάσουν τους δημοσιογράφους που αδικούν ή μεροληπτούν αντίστοιχα υπέρ της Δημοτικής Αρχής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ.Μουλάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οφείλω να δώσω μία απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σχετικά με τη δήλωση του κ. Δουλόπουλου, ο οποίος ευρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και η επικοινωνία μαζί του ήταν ανέφικτη τουλάχιστον μέχρι την ώρα της απάντησης αυτής. Οπωσδήποτε οι δημοσιογράφοι πρέπει να παραμένουν ανεπηρέαστοι στο έργο τους, που αφορά την σωστή πληροφόρηση και αντικειμενική κριτική τους. Διαπιστώθηκε όμως περίτρανα, ακόμη ακόμα μία φορά, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης -12-2013, ότι ο κ. Σκοτινιώτης, μεγαλωμένος και μαθημένος να μην του ασκείται κριτική, δυστροπεί, όταν συμβαίνει αυτό. Για τις βαρύτατες καταγγελίες του για δημοσιογράφους δεν έδωσε απάντηση στην ΕΣΗΕΣΤΕ-Ε, όπως όφειλε, διότι προσπαθεί να στρέψει το θέμα της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του αλλού. Οφείλει ο κ. Δήμαρχος με ευκρίνεια να κατονομάσει αυτούς, που του ασκούν κριτική για την ΔΕΥΑΜΒ, οι οποίοι πολύ καλά κάνουν και να διευθετηθεί το όλο θέμα. Εάν επιθυμεί να ακούει και να γράφονται μόνο ευμενή και κολακευτικά σχόλια για τα σοβαρά προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ φοβάμαι, ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά στην εν λόγω επιχείρηση, όπου είναι πρόεδρος.

Οσον αφορά για τη δική μας παράταξη, στις 17-10-2013 καταγγείλαμε με επερώτηση με θέμα: «Καταστρατήγηση της ιστοσελίδας του Δήμου Βόλου» τη Δημοτική Αρχή. Είχαμε διαπιστώσει μεροληπτικό χειρισμό της ενημερωτικής ιστοσελίδας του Δήμου με δελτία τύπου, που θεωρήσαμε, ότι εξυπηρετούσαν πολιτικές θέσεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής. Η ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου είναι ένα ευρύ Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από τα χρήματα του Δήμου, θα πρέπει να εξυπηρετεί την ορθή ενημέρωση και όχι άλλους σκοπούς. Τέτοια γεγονότα όπως και άλλα θα πρέπει να κάνουν τον κ. Δήμαρχο πιο προσεκτικό.

Εμείς, ότι έχουμε να πούμε το λέμε και εγγράφως. Οι αγαπητοί φίλοι της ΕΣΗΕΣΤΕ-Ε ας βγάλουν πλέον τα συμπεράσματά τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου