ΛΑΡΙΣΑ

Σήμερα η ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

σήμερα-η-ετήσια-συνέλευση-του-συνδέσμ-545351

Ομιλητής ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκης

Με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη πραγματοποιεί φέτος ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος διαδικτυακά την ετήσια τακτική γενική του Συνέλευση, σήμερα Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 14.00.

Στην ετήσια συνέλευση χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και το www.taxydromos.gr.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΒΘΣΕ, με την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, εξήγγειλε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού το οποίο υλοποιεί ήδη με μεγάλη προσήλωση, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή πρόοδο, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού και στις οποίες το υπουργείο κλήθηκε μετ’ επιτάσεως να ανταποκριθεί.

Η ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας φέρνει τις επιχειρήσεις στο επίκεντρο του μεταρρυθμιστικού σχεδιασμού, καλώντας τες να ανταποκριθούν τάχιστα και να επιδείξουν ισχυρά αντανακλαστικά, καθώς, ήδη, η ψηφιακή γνώση και η πληροφορία καθιερώνονται ως ‘βασικοί συντελεστές παραγωγής.

Κομβικής σημασίας είναι να διασφαλιστεί ότι η βιομηχανία και η μεταποίηση θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει και να επωφεληθεί πλήρως από τις ψηφιακές καινοτομίες, καθώς η έκβαση αυτής της διαδικασίας, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητά τους. Η παρουσία του υπουργού αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύνδεσμο και η επιχειρηματική κοινότητα της περιφέρειας αναμένει να τον ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με χαιρετισμό του προέδρου της γενικής συνέλευσης. Θα ακολουθήσει ο χαιρετισμός του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΕΒ, Ευθυμίου Βιδάλη και η ομιλία της προέδρου ΣΒΘΣΕ, Ελένης Κολιοπούλου. Στις 14.40 θα μιλήσει ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των κάτωθι χορηγών:

GOLD SPONSOR: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ-ΜΕΤΚΑ / ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

SILVER SPONSORS: ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και SOVEL AE.

BRONZE SPONSORS:ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΕ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ

SPONSORS: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ-EZA, ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

& ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΕ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, NISOS ADVISORS, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

ΑΕ, POINT OE, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

SUPPORTERS: ELIKON LOGISTICS IKE, ICAP GROUP AE, ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΑΒΕΕ, ΡΟΥΣΣΑΣ

ΑΕ, ΤΥΡΑΣ και ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου