ΤΟΠΙΚΑ

Δύο Κυριακές τελικά ανοιχτή η εμπορική αγορά

δύο-κυριακές-τελικά-ανοιχτή-η-εμπορικ-540392

Δύο τελικά Κυριακές και όχι τρεις, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, θα παραμείνουν ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα του Βόλου εν όψει του εορταστικού ωραρίου.

Συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, λόγω νομικού κωλύματος ανακαλείται η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη και τελικά την Κυριακή 29/12/2013 τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ζήτησε από τα μέλη του συγνώμη για τη σύγχυση που δημιούργησε, όπως ανακοινώνει άθελα του και παρακαλεί όσα καταστήματα έχουν λάβει το τυπωμένο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου να το διορθώσουν.

Οπως διευκρίνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Κωνσταντίνος Τσέλιος, στις 9 Δεκεμβρίου ζήτησαν και πήραν άδεια από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Αλεξόπουλο για τρεις Κυριακές, ωστόσο, χθες, ενημερώθηκαν από τον ίδιο ότι λόγω νομικού κωλύματος αναστέλλεται η απόφαση και τελικά τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά ενόψει Χριστουγέννων δύο Κυριακές, 15 και 22 Δεκεμβρίου.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά σε αντικατάσταση της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2013. Επίσης για την εργασία της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2013

θα δοθεί στο προσωπικό εκ περιτροπής, μια μέρα αναπληρωματικής ανάπαυσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου