ΤΟΠΙΚΑ

Οι Μαμάδες Ν. Μαγνησίας βράβευσαν πρότυπα σθένους

οι-μαμάδες-ν-μαγνησίας-βράβευσαν-πρότ-539858

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας της διαδικτυακής ομάδας των μαμάδων του Βόλου και των περιχώρων «Μαμάδες Νομού Μαγνησίας».

Η συνάντηση είχε κοινωνικό χαρακτήρα καθώς κατά τη διάρκειά της βραβεύτηκαν ενδεικτικά τρία μέλη της ομάδας, η Αγγελική Ιωαννίτη, ιδρύτρια της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου, η Αντιγόνη Σδρόλια, καθηγήτρια – συγγραφέας και η Βαλσαμή Ευσταθίου Κολοκοτρώνη, νηπιαγωγός-συγγραφέας, μαμάδες πρότυπα σθένους, ανθρωπισμού και πολιτισμού για το 2016 που αντιπροσωπεύουν όλες τις μαμάδες. Παράλληλα η γιορτή ήταν και φορέας αλληλεγγύης, καθώς λειτούργησε λαχειοφόρος αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι και αγαπητοί στο χώρο τους άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας. Τη γιορτινή συγκέντρωση προλόγισε ο πολυπράγμων δημοσιογράφος Σταύρος Πλουμιστός χορηγός επικοινωνίας της ομάδας. Στην εισαγωγή του αναφέρθηκε στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της ομάδας κατά τη διάρκεια του 2016 και ευαισθητοποίησε τις μαμάδες πάνω στο θέμα του παιδικού φόβου.

Οι μαμάδες αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά και απόλαυσαν με την παρέα των αγαπημένων τους προσώπων τον καφέ, την πίτα, τον πλούσιο μπουφέ και τα δώρα.

Οι διαχειρίστριες Δωροθέα Πέρπερα και Βιργινία Βολωτά ευχήθηκαν το 2017 να είναι σύμμαχος όλων για καλύτερες συνθήκες επιβίωσης, για υγεία, χαμόγελα και περισσότερη ανθρωπιά, εκφράζοντας, παράλληλα, ευχαριστίες στις μαμάδες – μέλη που βοήθησαν στην συγκέντρωση των δώρων και τη δημιουργία του μπουφέ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου