ΤΟΠΙΚΑ

Αεροπορική σύνδεση Μονάχου – Ν. Αχγιάλου

αεροπορική-σύνδεση-μονάχου-ν-αχγιάλ-535360

Στο πλαίσιο επαφών και πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προώθηση του τουρισμού και του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου, οι ιδιοκτήτες μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου του Μονάχου κ.κ. Δέσκας Χρήστος και Δέσκα Εύη, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καλτσογιάννη, προκειμένου να εκδηλώσουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για την έναρξη πτήσεων στη γραμμή Μόναχο – Νέας Αγχιάλος της γερμανικής εταιρείας «GERMANIA», που έχει ήδη δρομολογημένες τακτικές πτήσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην προώθηση της πτήσης σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς της Περιφέρειας.

Ο κ. Καλτσογιάννης επεσήμανε ότι ο σχεδιασμός της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει συνδυαστεί με το πτητικό έργο των εταιρειών που προσεγγίζουν το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου.

«Το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν η μία μετά την άλλη αεροπορικές εταιρίες για σταθερές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο, δείχνουν ότι οι δυνατότητες και οι προοπτικές του είναι τεράστιες», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Διευθύντρια Ανάπτυξης της ΠΕ Μαγνησίας κα Μάρω Θλιβερού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου