ΤΟΠΙΚΑ

Μνημόσυνο στον Βόλο για τον Τάσο Μητρογώγο

μνημόσυνο-στον-βόλο-για-τον-τάσο-μητρο-532640

Τελείται αύριο στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον θάνατο του Τάσου Μητρογώγου, με την οικογένειά του να τελεί μνημόσυνο αύριο Κυριακή 4 Ιουλίου στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε το άγγελμα του θανάτου του, με τους Βολιώτες κι όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, να μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Η εμβληματική φωνή της ΕΡΑ Βόλου σίγησε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Μαΐου, μετά από μια γόνιμη πορεία ζωής, προσφοράς, επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητας.

Παρά το γεγονός ότι ζούσε στην Αθήνα με την οικογένειά του για πολλά χρόνια, διατηρούσε άρρηκτους δεσμούς με την γενέτειρά του, τον Βόλο, την πόλη που υπεραγαπούσε, νοιάζονταν, επικοινωνούσε σε καθημερινή βάση.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, με την σύζυγό του Εφη, μοιράστηκε μια γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή, καμαρώνοντας για την πρόοδο των δύο θυγατέρων τους, της Πόπης και της Τζένης και των εγγονιών τους.

Η γνώριμη φωνή της ΕΡΑ Βόλου που για δεκαετίες κρατούσε συντροφιά στους ακροατές σίγησε για πάντα, αλλά η μνήμη του παραμένει ζωντανή μέσα από την παρακαταθήκη τέχνης και πολιτισμού που κληροδότησε στους μεταγενέστερους, προβάλλοντας το έργο εμβληματικών δημιουργών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου