ΤΟΠΙΚΑ

Στον όμιλο Σκλαβενίτη τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος

στον-όμιλο-σκλαβενίτη-τα-σούπερ-μάρκε-532425

Στο Βόλο η γνωστή αλυσίδα διατηρεί εννιά καταστήματα και απασχολεί 170 εργαζόμενους

Στον όμιλο Σκλαβενίτη η αλυσίδα supermarket Βερόπουλος. Ανακοινώθηκε χθες η εξαγορά της γνωστής αλυσίδας που στο Βόλο λειτουργεί με εννιά σούπερ μάρκετ σε Βόλο, Νέα Ιωνία και Αγριά απασχολώντας περίπου 100 εργαζόμενους συνολικά.

Το αποτέλεσμα της εξαγοράς σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός εκ των μεγαλύτερων λιανεμπορικών ομίλων στη χώρα με ενοποιημένο κύκλο εργασιών άνω των δύο δισεκατομμυρίων ευρώ και περισσότερα από 342 καταστήματα σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Η συμφωνία, όπως ανακοινώθηκε, θα αφορά στις δραστηριότητες του «Βερόπουλου» επί ελληνικού εδάφους κάτι που σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνονται τα καταστήματα της εταιρείας «Βερόπουλος» σε Σερβία και ΠΓΔΜ. Η Σκλαβενίτης μέχρι σήμερα είχε δραστηριότητα ουσιαστικά μόνο στο λεκανοπέδιο, μετά την εξαγορά θα αποκτήσει παρουσία σε 47 επαρχιακές πόλεις, ενώ στην Αθήνα θα αριθμεί περισσότερα από 200 σημεία πώλησης.

Εκτιμάται ότι η ολοκλήρωση της υπογραφείσης συμφωνίας και η πλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων θα καταστεί δυνατή εντός του έτους.

Η συμφωνία αυτή εμπίπτει στις διατάξεις περί εγκρίσεώς της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, εντός δε των επομένων ημερών θα υποβληθεί η σχετικώς προβλεπόμενη γνωστοποίηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου