ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Χριστοδουλάκη σήμερα στον Βόλο

περιοδεία-χριστοδουλάκη-σήμερα-στον-529918

Η πορεία της πανδημίας και οι εμβολιασμοί στην ατζέντα των επαφών, που θα έχει ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής

H διαχείριση της πανδημίας, οι εμβολιασμοί, οι επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά και η πορεία του Κινήματος Αλλαγής εν όψει του συνεδρίου και των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογή νέας ηγεσίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει στον Βόλο, σήμερα Τρίτη, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το Νότιο Πήλιο, όπου στις 10 π.μ. είχε συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους. Στις 10:45 πμ μετέβη στο ΚΕΓΕ (Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης) για να συναντηθεί με μέλη του ΚΙΝΑΛ και εκπροσώπους των λατόμων και των αγροτών.

Στις 13 :00 θα συναντηθεί με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου. Ακολούθως ο κ. Χριστοδουλάκης θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 14.00 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Αχιλλοπούλειο. Στο Νοσοκομείο ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί με τα Δ.Σ. της Ενωσης των Νοσοκομειακών γιατρών και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου καθώς και με την διοίκηση. Επίσης θα επισκεφθεί το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου.

Σε πρώτο πλάνο πανδημία και εμβολιασμοί

Όπως πληροφορείται ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, στις επαφές που θα έχει ο κ. Χριστοδουλάκης σε πρώτο πλάνο θα τεθούν η πανδημία και η πορεία των εμβολιασμών.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής θα παρουσιάσει μία σειρά από μέτρα στήριξης των νέων ανθρώπων προκειμένου το κράτος, όπως λέει το ΚΙΝΑΛ, να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να εμβολιαστούν.

Αναμένεται επίσης να επικρίνει την κυβέρνηση για την «κάρτα ελευθερίας», καθώς το ΚΙΝΑΛ εκτιμά πως πρόκειται για ένα μέτρο που δεν πρόκειται να αποδώσει στους νεολαίους, ενώ επίσης θα υπογραμμίσει την ανάγκη να ξεκινήσει μία στοχευμένη καμπάνια ενημέρωσης σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων και πολιτών που σήμερα απέχουν από τον εμβολιασμό.

Αναφορικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα ο κ. Χριστοδουλάκης αναμένεται να αναφερθεί στην ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου που ελήφθη μόλις προχθές, σύμφωνα με την οποία έχει αποφασιστεί ότι το Σεπτέμβριο θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα καθορίσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες για να προχωρήσει με βάση όσα προβλέπει το καταστατικό στην ανάδειξη της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου