ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» σε ηλικία 80 χρόνων ο Θαν. Πατσογιάννης

εφυγε-σε-ηλικία-80-χρόνων-ο-θαν-πατσογ-528749

Θλίψη στον Βόλο. Εφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα ο Θανάσης Πατσογιάννης, πατέρας της Κατερίνας Πατσογιάννη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, και επί χρόνια διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Γιώργου Σούρλα.

Ο Θανάσης Πατσογιάννης βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Καρπενήσι για τις διακοπές του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και «έσβησε» πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 80 χρόνων.

Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει βυθίσει την οικογένειά του στο πένθος καθώς επίσης και την «οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας» την οποία υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο Θανάσης Πατσογιάννης καταγόταν από το Καρπενήσι όπως και η σύζυγός του. Στον Βόλο βρέθηκε σε νεαρή ηλικία ως λειτουργός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέση επιθεωρητή. Μόλις συνταξιοδοτήθηκε ανέλαβε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ στη Μαγνησία Γιώργου Σούρλα, με τον οποίο τον συνέδεε βαθιά φιλία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία καθώς εκκρεμούσαν διάφορα διαδικαστικά για τη μεταφορά της σορού του εκλιπόντος από το Καρπενήσι στον Βόλο.

Ο Θανάσης Πατσογιάννης κατέλειπε σύζυγο και τρία παιδιά, την Κατερίνα, τον Φίλιππο και τον Ευθύμιο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 10.30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου