ΤΟΠΙΚΑ

Μαζί στα θρανία και τα έδρανα

μαζί-στα-θρανία-και-τα-έδρανα-524932

Δίδυμη επιτυχία στις πανελλαδικές για τις Κωνσταντίνα και η Φανή Μαλακασιώτη

Το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ετοιμάζονται να περάσουν οι αδελφές Κωνσταντίνα και Φανή Μαλακασιώτη, απόφοιτες του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου.

Επιμελείς μαθήτριες, μαζί στις σχολικές αίθουσες, το διάβασμα και την προετοιμασία για τις πανελλαδικές, οι δίδυμες αδελφές μοιράζονται μια ακόμη σπουδαία στιγμή, το θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Με χαρά πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών κι όπως υπογραμμίζουν, επιθυμία τους είναι να σπουδάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτη του θεωρητικού πεδίου, η Κωνσταντίνα, συγκέντρωσε 16.962 μόρια και η δίδυμη αδελφή της Φανή, απόφοιτη του τομέα υγείας, 16.086, αντίστοιχα. Στόχος της Κωνσταντίνας είναι οι σπουδές στη Νομική και για την Φανή, στην Μαιευτική.

«Διαβάζαμε συνέχεια, ακόμη και στη διάρκεια της καραντίνας και στηρίζουμε πάντα η μία την άλλη, έχοντας, παράλληλα, την στήριξη των γονιών μας», υπογραμμίζει η Κωνσταντίνα. Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών, οι δύο αδελφές βρίσκονται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του ονείρου τους, υπογραμμίζοντας ότι με συστηματικό διάβασμα και προετοιμασία, όλοι οι στόχοι επιτυγχάνονται.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου