ΤΟΠΙΚΑ

Στάση εργασίας στη Ν. Κιολεΐδης από το Συνδικάτο Μετάλλου

στάση-εργασίας-στη-ν-κιολεΐδης-από-το-σ-524821

Οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας Ν.ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, παραμένουν εντελώς απλήρωτοι (δεν τους έχει καταβληθεί ούτε 1 ευρώ), για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο του 2015, ενώ τρέχει ήδη και ο Μάιος.

Επίσης, τους οφείλονται παλαιότερες αποδοχές (μέρος του 2014 – μέρος του 2013), για τις οποίες έχουν καταθέσει αγωγή και αναμένεται η δικαστική απόφαση. Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας, για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των 3 μηνών του 2015 και θα συζητηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 11.00 το πρωί.

Για το λόγο αυτό και επειδή η εταιρεία δεν δεσμεύεται για την καταβολή των δεδουλευμένων, η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας, που θα γίνει αύριο Τρίτη από 11.00 έως 13.00.

Κατά τη διάρκεια της στάσης θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ των εργαζομένων, καθώς επίσης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο χώρο του εργοστασίου από την εργοστασιακή επιτροπή, τη Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου και τους εργαζόμενους της βιομηχανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου