ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Χαλέβας: Aποκαθιστούμε το οδικό δίκτυο Μακρυράχη – Ανήλιο!

κ-χαλέβας-aποκαθιστούμε-το-οδικό-δίκτυ-517069

Στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου Μακρυράχη – Ανήλιο προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων που έχουμε εκπονήσει ως Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποκατάσταση του προβληματικού οδικού δικτύου Πηλίου, μετά τις πρωτοφανείς θεομηνίες του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2018.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας το οποίο ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των πολιτών και στη μεταφορά προϊόντων, όπως δήλωσε καιο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Χαλέβας Κώστας με την ιδιότητα του πολεοδόμου και μηχανικού κρίνει απαραίτητη την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στα χωριά του Πηλίου.

Ο Χαλέβας Κώστας θεωρεί ότι ένα τέτοιο έργο είναι ζωτικής σημασίας καθώς θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητα και μετακίνηση των κατοίκων ενώ ταυτόχρονα θα συντελέσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα εν λόγω μέρη, αφού η προσβασιμότητα θα γίνει πιο εύκολη. Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλέβας Κώστας τονίζει ότι το Πήλιο αποτελεί μία από τις βασικές του προτεραιότητες, καθότι αφενός αίρει την καταγωγή του από την Βυζίτσα Πηλίου και αφετέρου επειδή πιστεύει ακράδαντα ότι το Πήλιο πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών και φυσιολατρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου