ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία του Γ. Ξυδιά για την εξωσωματική

ομιλία-του-γ-ξυδιά-για-την-εξωσωματική-51654

Ομιλία του διακεκριμένου Μαιευτήρα – Γυναικολόγου Γιώργου Ξυδιά με θέμα: «Οι εξελίξεις και τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνικών μεθόδων της Εξωσωματικής» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» από τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο Βόλου. Θα προλογίσει ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δημήτρης Βατσαρέας, ενώ θα ακολουθήσουν δωρεάν συναντήσεις με τον Γ.Ξυδιά με ατομικά ραντεβού διάρκειας 15 λεπτών.

Η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη

Η ομιλία και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα επικεντρωθεί στη διαδικασία της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για την πρώτη φορά που επιχειρείται, καθώς και στη διαδικασία μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ θα αναλυθούν οι παράμετροι που μπορούν να επιφέρουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε κάθε προσπάθεια. Επιπλέον θα συζητηθεί η περίπτωση εξωσωματικής σε γυναίκες προχωρημένης παραγωγικής ηλικίας, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις εξελίξεις και στα πλεονεκτήματα των νέων τεχνικών μεθόδων της Εξωσωματικής. Η εμπειρία του, αλλά και τα κριτήρια στην επιλογή γιατρού και διαδικασίας θα πλαισιώνουν το γενικότερο θέμα που αφορά στην Εξωσωματική διαδικασία.

Ο Γιώργος Ξυδιάς έχει τη χαρά της ουσιαστικής επιστημονικής συμμετοχής για τη γέννηση 2.000 υγιών παιδιών με την πραγματοποίηση περισσοτέρων από 5.000 κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης με την εφαρμογή όλων των σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών. Υπήρξε πρωτοπόρος στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση με Φυσικό Κύκλο στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου