ΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος Χρ. Στεφόπουλος

επέστρεψε-στα-καθήκοντά-του-ο-αντιδήμ-506577

Ανάρρωσε από τον κορονοϊό και είναι γερός και δυνατός

Επέστρεψε προχθές Πέμπτη στα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων Βόλου, Χρήστος Στεφόπουλος, ο οποίος πριν από περίπου δύο εβδομάδες νόσησε από κορονοϊό.

Ο κ. Στεφόπουλος ολοκλήρωσε την καραντίνα στο σπίτι, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και είναι πλέον γερός και δυνατός. Ο ίδιος λέει ότι πήγαν όλα καλά με την υγεία του, καθώς ήταν εμβολιασμένος πλήρως ήδη ενάμιση μήνα πριν προσβληθεί από τον ιό.

Παρουσίασε μόνο δέκατα, βήχα, καταρροή κάποιες μέρες. Όπως λέει ο ίδιος, επειδή ήταν θωρακισμένος με το εμβόλιο είχε ήπια συμπτώματα και δεν απαιτήθηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα. Ηταν πολύ συγκινητική για εμένα η ανταπόκρισή του με τα μηνύματα ευχών και την καλοσύνη που έδειξε απέναντι στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ πολύ και τον θεράποντα γιατρό μου, Χρήστο Φουρτούνα», λέει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο ίδιος επαναλαμβάνει το μήνυμά του προς τους εμβολιασμένους να μην επαναπαύονται και να ακολουθούν πιστά τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Το εμβόλιο θωρακίζει, ώστε όταν περνά κανείς τη νόσο να έχει ήπια συμπτώματα. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορεί κανείς να κολλήσει τον ιό και ως εκ τούτου να τον μεταδώσει κιόλας. Αρα, οι πολίτες χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικοί. Και ας έχουν κάνει το εμβόλιο απαιτείται να συνεχίζουν να προφυλάσσονται οι ίδιοι από τον ιό και να προστατεύουν και τις οικογένειές τους μέχρι να περάσει αυτή η μάστιγα που απασχολεί όλη την ανθρωπότητα», αναφέρει.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου