ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Χρυσούλα Τσαγανού: «Χρέος μου να αγωνιστώ για τη Μαγνησία»

χρυσούλα-τσαγανού-χρέος-μου-να-αγωνι-499331

Κάλεσμα στήριξης του συνδυασμού «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» με επικεφαλής τον Ν. Τσιλιμίγκα από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Μαγνησίας

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα. Ο συνδυασμός «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» απευθύνει ένα ευρύτατο κάλεσμα συμπαράταξης και συμπόρευσης σε όλη τη Θεσσαλία και τους κατοίκους της.

Γιατί το όραμα του συνδυασμού μας όπως αποτυπώνεται και αντικατοπτρίζεται στην ονομασία που επιλέξαμε-«Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας»-αυτόν ακριβώς τον σημαντικό και καθοριστικό για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματός μας στον χώρο της αυτοδιοίκησης, επιθυμεί και επιδιώκει να αναδείξει.

Θέλουμε, μια περιφέρεια που θα είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις και όχι ουραγός.

Μία περιφέρεια που με την ενεργό συμμετοχή και σύμπραξη όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών ομάδων και παραγωγικών τάξεων, θα την καταστήσει πρωταγωνίστρια σε όλους τους τομείς. Στους οικονομικούς κλάδους, στην πρωτογενή παραγωγή, στη βιομηχανία και στη μεταποίηση, στον τουρισμό, την έρευνα, τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, τον πολιτισμό, σε όλο το φάσμα του κοινωνικού, πολιτισμικού και πνευματικού εγχώριου, περιφερειακού και τοπικού γίγνεσθαι.

Ήρθε η ώρα να ξεβολέψουμε κατεστημένες σχέσεις , γνωριμίες , συμφέροντα και βολέματα. Ήρθε η ώρα να εισάγουμε την αξιοκρατία και την επιβράβευση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων.

Βασιζόμενη σε αυτό το σκεπτικό και ορμώμενη από αυτή την πολιτική συλλογιστική και αφετηρία πήρα την απόφαση να συμβάλω και εγώ σ’ αυτή την προσπάθεια ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας».

Πιστεύω ότι δύο είναι οι κύριοι στόχοι που πρέπει να υπηρετεί συνειδητά όποιος αποφασίσει να διεκδικήσει ενεργό ρόλο στα κοινά.

Πρώτον να το πράξει επ’ ωφελεία του συνόλου των πολιτών, από τους οποίους εκλέγεται ώστε να τους εκπροσωπεί στην ολότητά τους, και δεύτερον να ιεραρχεί, να αξιολογεί, και να θέτει προτεραιότητες στην άσκηση των καθηκόντων του.

Αυτός ο διττός άξονας ανταποκρίνεται άμεσα στο προσωπικό μου όραμα για τα κοινά. Εμφορείται από τα εφηβικά και νεανικά μου χρόνια, από τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στους συνανθρώπους και τους συμπολίτες μου, ώστε να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη τη ζωή τους και να λιγοστεύω, στο μέτρο του εφικτού τα προβλήματα και τις δυσκολίες που τους ταλανίζουν και τους ταλαιπωρούν.

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία. Στη «Θεσσαλία της Καρδιάς μας» ξέρουμε το πώς , μπορούμε και θέλουμε.

Μαζί με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» ο τόπος μας μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε ευρωπαϊκή χώρα, πιστεύοντας στις δυνάμεις του και αξιοποιώντας τες! Η ώρα της Μαγνησίας έφτασε. Πάμε μαζί για την μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στηρίζουμε «Θεσσαλία στην Καρδιά μας» και Νίκο Τσιλιμίγκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου