ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Κιολεΐδης: Επιχειρηματικό deal με τον όμιλο 3Ε

ν-κιολεΐδης-επιχειρηματικό-deal-με-τον-όμ-498319

Για το εργοστάσιο που βρίσκεται στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου

Επιχειρηματική συνεργασία, μεταξύ της εταιρείας «Ν. Κιολεΐδης» και του ομίλου 3Ε «στα σκαριά». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο όμιλος της 3E φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την εταιρεία «Νικ. Κιολεΐδης ΑΕΒΕ» προκειμένου να επενδύσει στο γνωστό όμιλο κατασκευής αμαξωμάτων και μεταφορικών μέσων που δραστηριοποιείται στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Μάλιστα όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, πριν από δύο μέρες, ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας Νικ. Κιολεΐδης, Νίκος Κιολεΐδης, βρίσκονταν στο Βόλο και συνόδευσε αντιπροσωπεία στελεχών της 3Ε στο εργοστάσιο στην Α’ ΒΙΠΕ βόλου όπου τους έγινε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του εργοστασίου και ειδικότερα στο τμήμα παραγωγής.

Οι συνομιλίες, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι σε προχωρημένο στάδιο και αυτό δικαιολογεί και την παρουσία του ισχυρού άνδρα της Νικ. Κιολεΐδης στο εργοστάσιο της Α’ ΒΙΠΕ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην προχθεσινή συνάντηση με τα στελέχη της 3Ε από την Αθήνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση Νικ. Κιολεΐδης είναι μία από τις κύριες ελληνικές εταιρείες κατασκευής Αμαξωμάτων, σιδηροδρομικών βαγονιών και Μεταφορικών Μέσων με εξειδίκευση στα ρυμουλκούμενα οχήματα βαρέως τύπου, επιβατηγών λεωφορείων, ημιρυμουλκούμενων ψυκτικών θαλάμων για την μεταφορά τροφίμων, ανατρεπόμενων κιβωταμαξών, βαρέως τύπου ημιρυμουλκουμένων γενικού φορτίου, οχημάτων χαμηλής φορτώσεως, βυτίων νερού, καυσίμων, οχημάτων μεταφοράς σιτηρών, τσιμέντου και ασφάλτου, αυτοκινητοφορέων, αρματοφορέων, ειδικών πλατφορμών καθώς επίσης και κάθε άλλης συμβατικής ή ειδικής κατασκευής που έχει σχέση με τον τομέα των μεταφορών. Εκτός των ανωτέρω κατασκευάζει βαγόνια τρένων κατάλληλα για τη μεταφορά εμπορευμάτων ή επιβατών σύμφωνα με τις Διεθνείς Προδιαγραφές.

Επί πλέον είναι και η πρώτη στην Ελλάδα που κατασκεύασε Τροχαίο Υλικό. Στην εταιρεία Νικ. Κιολεΐδης ΑΕΒΕ περιλαμβάνεται ως μέτοχος η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία Μπήτρος Συμμετοχική ΑΕ που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο όπως και άλλες εταιρείες έχει κλονιστεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης, ενώ έχουν ανακύψει προβλήματα και με το προσωπικό που διεκδικεί δεδουλευμένα προηγούμενων μηνών.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου