ΤΟΠΙΚΑ

Κόντρα… μεγατόνων στο Αστικό ΚΤΕΛ

κόντρα-μεγατόνων-στο-αστικό-κτελ-495616

Σε πεδίο μάχης παρ’ ολίγον να μετατραπεί χθες η συνεδρίαση της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, όταν μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ μετέβησαν στα γραφεία της Διοίκησης, ζητώντας να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που αφορούν την επιχείρηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Κυριαζή
ΦΩΤΟ: Ηλίας Καράτσαλος

Η πρότασή τους σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται δεν έγινε δεκτή ούτε και η αντιπρότασή τους να παραμείνουν μέσα έστω και χωρίς δικαίωμα λόγου, απλά για ενημέρωση, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του φορέα.

Αποτέλεσμα ήταν να oξυνθούν τα πνεύματα και να γενικευθούν οι αντεγκλήσεις, κλήθηκε η Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου με την πρόθεση να καταθέσουν μηνύσεις, βρέθηκαν εκεί τόσο εκ μέρους της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ ο πρόεδρος Τρ. Πλαστάρας, όσο και οι καταγγέλλοντες μέτοχοι και μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ. Μετά από δύο και πλέον ώρες, ωστόσο, φαίνεται ότι επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις και έτσι δεν κατατέθηκαν μηνύσεις. Μάλιστα, η συνεδρίαση του συμβουλίου επαναλήφθηκε με την παρουσία εκπροσώπων του Συνδέσμου Ιδιοκτητών.

Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εκρηκτικό τα τελευταία δύο χρόνια, με αφορμή δικαστική απόφαση που έχει ληφθεί για τη διενέργεια διαχειριστικού οικονομικού ελέγχου στο Αστικό ΚΤΕΛ, όπως είχαν ζητήσει ιδιοκτήτες του Συνδέσμου με προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη.

Το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να γίνει έλεγχος, ο οποίος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει γίνει, με τους καταγγέλλοντες να υποστηρίζουν ότι εκ μέρους της Διοίκησης έχει καθυστερήσει. Μάλιστα χθες είχε οριστεί δικαστήριο, το οποίο φέρεται να ζητήθηκε από τη Διοίκηση για να οριστεί νέος ορκωτός λογιστής, χθες όμως ζητήθηκε αναβολή και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ήταν ένας ακόμη λόγος για να ανάψουν τα αίματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου