ΤΟΠΙΚΑ

Νέα επίθεση Κάμελ αυτή τη φορά σε υπάλληλο φαρμακείου

νέα-επίθεση-κάμελ-αυτή-τη-φορά-σε-υπάλλ-488049

Την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και της άρπαξε 15 ναρκωτικά χάπια

Επανεμφανίστηκε στον Βόλο ο 38χρονος ημεδαπός, που συνηθίζει να περιφέρεται στους δρόμους με ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη, δηλώνει άστεγος και χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον και ακούει στο όνομα Κάμελ.

Αυτή τη φορά επιτέθηκε σε υπάλληλο φαρμακείου στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα πίσω από το ΙΚΑ. Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 21:00. Ο Κάμελ εισέβαλε στο κατάστημα ενώ η υπάλληλος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Βλέποντας ότι εκείνη αιφνιδιάστηκε, την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια.

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί η τρομαγμένη υπάλληλος τον είδε να αποχωρεί από το φαρμακείο με 10 ναρκωτικά δισκία.

Ικανοποιημένος που είχε αρπάξει τα χάπια, ευτυχώς δεν χτύπησε τη γυναίκα και δεν προκάλεσε φθορές στο φαρμακείο.

Η υπάλληλος αποχώρησε από την εργασία της κακήν κακώς και χθες το πρωί απευθύνθηκε στην Αστυνομία, αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό.

Επισημαίνεται ότι επιθέσεις σε φαρμακεία από τον Κάμελ συμβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα όταν κυκλοφορεί ελεύθερος. Συνήθως ζητάει κάτι για εισπνοή, όμως αυτή τη φορά άρπαξε ναρκωτικά χάπια.

Ο 38χρονος είχε φυλακιστεί στις 8 Ιουνίου μετά από επίθεση σε κοινωνική λειτουργό στη Νέα Ιωνία. Είχε κριθεί ένοχος από το Αυτόφωρο για απειλή και εναντίον του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 60 ημερών.

Φαίνεται ότι κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος με την έκτιση των δύο τρίτων της ποινής.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου