ΤΟΠΙΚΑ

Ο χαμός του Κωνσταντίνου Μίχαλου αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό

ο-χαμός-του-κωνσταντίνου-μίχαλου-αφήν-483675

Σοκαρισμένη η επιμελητηριακή κοινότητα από την απροσδόκητη απώλεια

Δυσαναπλήρωτο κενό αφήνει στην επιχειρηματικότητα η απώλεια του προέδρου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνου Μίχαλου, που υπέστη ανακοπή στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι, το οποίο κινδύνευε από τη φωτιά.

Μεταφέροντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια της επιμελητηριακής οικογένειας στους οικείους του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης, χαρακτήρισε ασύλληπτο το τραγικό άγγελμα του χαμού ενός ανθρώπου που, που όπως λέει, ταύτισε την ζωή και την ύπαρξη του με το επιχειρείν στην Ελλάδα και τον επιμελητηριακό θεσμό για 28 ολόκληρα χρόνια.

«Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ως Πρόεδρος του ΕΒΕΑ από το 2006, Πρόεδρος της ΚΕΕΕ από τον Μάρτιο του 2012 και μόνιμος Αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμεληρίων από το 2019 άνοιξε δρόμους σε όλους τους «τολμηρούς» επαγγελματίες που θέλησαν να επενδύσουν και να στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Συνεργάτης πάντα και αρωγός του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ανέδειξε την προσφορά της τοπικής επιχειρηματικότητας στην τοπική κοινωνία και την συνεισφορά της στην εθνική οικονομία», σημειώνει.

Ο ίδιος επισημαίνει: «Ακόμη και ο θάνατός του, απέδειξε ότι «ο αγώνας του Ελληνα επιχειρηματία για την καθημερινή επιβίωση» δεν είναι ακόμη ένα πολυφορεμένο τσιτάτο, αλλά μία τραγική πραγματικότητα στην Ελλάδα του 2021.

Ο πάντα ρηξικέλευθος λόγος του, η δράση και η συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα και την εθνική μας οικονομία θα αποτελεί για μας οδηγό για την συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου