ΤΟΠΙΚΑ

Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διαθέτει το σκοπευτήριο Ν. Αγχιάλου

εξοπλισμό-τελευταίας-τεχνολογίας-δι-481851

Το πιο σύγχρονο σκοπευτήριο πήλινου στόχου ολυμπιακών προδιαγραφών που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου επισκέφθηκε χθες, Κυριακή 7 Ιουνίου ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος. Το σκοπευτήριο κατασκευάστηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου και τον Σκοπευτικό του Όμιλο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του δήμου, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, επέβλεψε τις εγκαταστάσεις και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, καθώς αποτελεί ένα από τα πληρέστερα στην Ελλάδα σκοπευτήρια, διαθέτοντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας!

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, καθώς μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της σκοποβολής όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, ενώ μας δίνεται και η δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη διοργάνωση αγώνων, κάτι που θα φέρει χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας», τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου.

Να αναφερθεί πως το σκοπευτήριο πήλινου στόχου βρίσκεται λίγο έξω από τη Ν. Αγχίαλο δεξιά στο δρόμο προς τις Μικροθήβες, ενώ ο κ. Μπέος στη σημερινή του επίσκεψη δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος που οδηγεί στο σκοπευτήριο, σήμερα είναι χωματόδρομος, μήκους 1.200 μέτρων.

Το σκοπευτήριο περιλαμβάνει τρία γήπεδα trap, τρία γήπεδα double trap, τρία γήπεδα skeet και δύο γήπεδα sporting, ενώ στη σημερινή του επίσκεψη ο κ. Μπέος πραγματοποίησε βολή και μάλιστα επιτυχημένη!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου