ΤΟΠΙΚΑ

Επανεκλογή Ηλία Κουτσερή στην Ενωση Γονέων Βόλου

επανεκλογή-ηλία-κουτσερή-στην-ενωση-γ-481080

Στην προχθεσινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση με τη συμμετοχή 50 εκπροσώπων συλλόγων γονέων

Με μεγάλη συμμετοχή εκλεκτόρων –εκπροσώπων μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων γονέων του δήμου Βόλου, από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, ολοκληρώθηκε προχθές το η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου. Οι σχεδόν πενήντα εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων – συλλόγων γονέων, που παραβρέθηκαν και οι οποίοι αποτελούν μέλη της Ένωσης Συλλόγων, κλήθηκαν να ψηφίσουν τα νέα μέλη του διοικητικού που θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες, μεταξύ των δεκατριών συνολικά υποψηφίων που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και με τη σειρά ψήφων που έλαβαν, εκλέγονται οι Ηλίας Κουτσερής, Δημήτρης Παπαντωνίου, Λιάνα Πασχούδη, Εφη Διανέλλου, Αντώνης Μπέκος, Θέμης Κορομηλής και Δημ. Μυλωνάς (οι δύο τελευταίοι εκπρόσωποι, μαζί με τον κ. Λάμπρο Παλάντζα ισοψήφησαν και αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση, ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής). Όλα τα νέα μέλη, δεσμεύθηκαν για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς την Ενωση και τους σκοπούς της, ενώ τονίστηκε, ότι θα υπάρξει αξιοποίηση για την επίτευξη των στόχων, και όσων άλλων μελών επιθυμούν να προσφέρουν. Σημαντική κρίθηκε η παρουσία με τις απαντήσεις που δόθηκαν, από τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης, συμπολίτη δικηγόρο κ. Σταμάτη Παπαγγελή, ενώ απαντήσεις επί των οικονομικών θεμάτων κλήθηκε να δώσει ο οικονομικός σύμβουλος της Ενωσης Αλέκος Κεχαγιάς.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, καθώς και τα νεοεκλεγέντα μέλη, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων και απευθυνόμενο προς τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εύχεται «καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις πανελλαδικές εξετάσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου