ΤΟΠΙΚΑ

Λίστες αναμονής στα χειρουργεία

λίστες-αναμονής-στα-χειρουργεία-48041

Καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και ζητά παρέμβαση για συνταξιούχο που πρέπει να εγχειριστεί επειγόντως

Λίστα αναμονής εβδομάδων στα χειρουργεία καταγγέλλει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας. Συνταξιούχος με πρόβλημα στα νεφρά βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε λίστα αναμονής χωρίς να προγραμματίζεται χειρουργείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

«Οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή στο Νοσοκομείο του Βόλου αναγκάζουν πολλούς εργαζόμενους να στραφούν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας που αντιμετωπίζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα.

Συνταξιούχος, με πέτρα στο νεφρό βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε λίστα αναμονής και δεν περιμένει να έχει απάντηση από το Πανεπιστημιακό για το πότε θα χειρουργηθεί παρά μετά από δύο εβδομάδες. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος για την υγεία του. Αυτή είναι η πολιτική της Ε.Ε., αυτή είναι η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας για την οποία «παλεύουν» κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας.

Η Γραμματεία ζητά την άμεση παρέμβαση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με τις λίστες αναμονής στα χειρουργεία που έχουν σοβαρότατες και ανυπολόγιστες συνέπειες για όσους περιμένουν και καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, αυτοαπασχολούμενο, νέο, κάθε λαϊκή οικογένεια που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ζητήματα να είναι σε επαφή με τη Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, τα σωματεία ή τις Λαϊκές Επιτροπές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου