ΤΟΠΙΚΑ

Στον Κορυδαλλό ο «Κάμελ»

στον-κορυδαλλό-ο-κάμελ-476864

Παραδέχτηκε τη ληστεία και ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα -ανακριτή, ο 38χρονος Βολιώτης που περιφέρεται στον δρόμο με ένα μπουκάλι βενζίνη και είναι γνωστός ως «Κάμελ».

Χθες, ο 38ρονος οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών ενώπιον του ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του, μετά την επίθεση σε υπάλληλο φαρμακείου την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Κάμελ» φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του. Ανέλαβε ευθύνη επαναλαμβάνοντας: «Εγώ φταίω για όλα. Εγώ φταίω».

Για να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του, είπε ότι χρειαζόταν τα χάπια που πήρε από το φαρμακείο, καθώς υποστήριξε ότι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Δεν είχε επάνω του όμως, κάποια ιατρική γνωμάτευση ή συνταγή που να πιστοποιεί το αληθές των ισχυρισμών του. Ετσι, δεν έπεισε με την απολογία του.

Οταν του ανακοινώθηκε η απόφαση προφυλάκισης, δεν έφερε καμία αντίδραση. Το μόνο που ζήτησε, μέσω του δικηγόρου του, είναι να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημά του έγινε αποδεκτό, όμως δεν αλλάζει την απόφαση για προφυλάκιση. Θα υποβληθεί στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά το πέρας της απολογίας του αργά χθες το μεσημέρι, ο 38χρονος περίμενε την απόφαση φυλάκισής και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τα δικαστήρια με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν στα κρατητήρια του Τμήματος Βόλου, μέχρι την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης.

Επισημαίνεται ότι εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία.

Στις 21:00 της Τρίτης 3 Αυγούστου εισέβαλε σε φαρμακείο ενώ η υπάλληλος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Βλέποντας ότι εκείνη αιφνιδιάστηκε την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια.

Πριν καλά – καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, η τρομαγμένη υπάλληλος τον είδε να αποχωρεί από το φαρμακείο με 10 ναρκωτικά δισκία.

Η υπάλληλος αποχώρησε από την εργασία της κακήν κακώς και την επομένη απευθύνθηκε στην Αστυνομία, αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό.

Ο 38χρονος είχε φυλακιστεί στις 8 Ιουνίου μετά από επίθεση σε κοινωνική λειτουργό στη Νέα Ιωνία. Είχε κριθεί ένοχος από το Αυτόφωρο για απειλή και εναντίον του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 60 ημερών.

Κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος εδώ και μόλις μερικές μέρες, μετά την εκτέλεση των δύο τρίτων της ποινής. Όμως, μέσα σε τόσο λίγες μέρες υποτροπίασε και προέβη σε νέες παράνομες πράξεις, με αποτέλεσμα να οδηγείται και πάλι στη φυλακή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου