ΤΟΠΙΚΑ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολύτεκνοι στον Τρύφωνα Ε. Πλαστάρα

θερμή-υποδοχή-επιφύλαξαν-οι-πολύτεκν-470805

«Αδιανόητες οι περικοπές επιδομάτων, την ώρα που η χώρα γερνά» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το προεδρείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας στον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Τρύφωνα Ε. Πλαστάρα, καλωσορίζοντας «ένα δικό τους παιδί», καθώς και ο ίδιος είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Ο κ. Πλαστάρας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την πρόεδρο Σουλτάνα Πράππα και τον γ.γ. Βάιο Κουκλουμπέρη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολυμελείς οικογένειες και να παρουσιάσει τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη στήριξή τους, ενώ επίσης εξήρε το έργο που επιτελείται από την Ένωση Πολυτέκνων. «Ενώ η κατάσταση έχει χειροτερεύσει και η Ελλάδα είναι η 3η πλέον γερασμένη χώρα του κόσμου και το 20% από τα εννέα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι άνω των 65 ετών, είναι αδιανόητες και απαράδεκτες οι νομοθετικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα πολυτεκνικά επιδόματα, που αποτέλεσαν το σημαντικότερο κίνητρο δημογραφικής πολιτικής και φέρουν διαχρονικά την «υπογραφή» του ΠΑΣΟΚ», επισήμανε στη συζήτηση με το ΔΣ ο κ. Πλαστάρας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμη στις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή το Κίνημα Αλλαγής αλλά και στα μέτρα που παρουσίασε η ίδια η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της παρουσίασης της έκθεσης της διακομματικής επιτροπής για το δημογραφικό. Συνεχίζοντας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπη» την επιλογή του να περικόψει κοινωνικές παροχές που έχουν στόχο τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας.

«Εμείς θα επιδιώξουμε χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις την προώθηση κοινωνικών μέτρων και κινήτρων που θα αντιμετωπίζουν το δημογραφικό», πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου πως σε ό,τι τον αφορά, το προσωπικό του ενδιαφέρον θα συνεχίσει να είναι έντονο και διαρκές για την επίλυση των προβλημάτων, αφού και ο ίδιος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου