ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερα αυτοκίνητα βγήκαν εκτός δρόμου

τέσσερα-αυτοκίνητα-βγήκαν-εκτός-δρόμ-469755

Με αυτοκίνητα γέμισαν χθες τα χαντάκια του Πηλίου, εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου λόγω του παγετού. Συγκεκριμένα χθες το πρωί μέσα σε διάστημα 45 λεπτών στο δρόμο Χάνια-Κισσός βγήκαν εκτός δρόμου τέσσερα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν να τραυματιστούν οι οδηγοί και οι επιβαίνοντας των οχημάτων.

Καθημερινά το κομμάτι του δρόμου -από το 2ου πάρκινγκ στα Χάνια μέχρι και 1,5 χλμ του δρόμου Χάνια – Κισσός- μετατρέπεται σε «παγοδρόμιο» τόσο τις πρωινές ώρες όσο και τις βραδινές. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι διερχόμενοι οδηγοί να κινδυνεύει, εξαιτίας του πάγου, στην καλύτερη περίπτωση να βγουν εκτός δρόμου και στη χειρότερη να πέσουν ακόμη και σε γκρεμό.

Όσον αφορά στα χθεσινά περιστατικά οι οδηγοί αλλά και οι επιβαίνοντες των τεσσάρων οχημάτων- στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους – καθώς τα αυτοκίνητα τους που «πατινάρισαν» βγήκαν εκτός δρόμου και σταμάτησαν πάνω στο χώμα.

Επίσης εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνάει από το σημείοο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου και Δασοφύλακας κ. Απόστολος Τσελέπης, ο οποίος με τη βοήθεια ιμάντα τράβηξε με όχημα 4×4 τα οχήματα και τα επανέφερε στο δρόμο.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν λίγο μετά τις 7:30 το πρωί και μέσα σε 45 λεπτά είχαν βγει εκτός δρόμου και τα τέσσερα αυτοκίνητα, στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου.

«Θα σκοτωθεί κόσμος στο σημείο, εάν οι αρμόδιοι δεν αποφασίσουν να ρίξουν αλάτι στο δρόμο», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Τσελέπης, προσθέτοντας ότι πρόκειται να ένα προβληματικό σημείο για το οποίο έχουν ενημερώσει την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσελέπης, οι αρμόδιοι περιμένουν πρώτα να χιονίσει στη περιοχή για να ρίξουν αλάτι και στο συγκεκριμένο προβληματικό σημείο του δρόμου.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν περνούν από εκεί τις πρωινές και βραδινές και όσο το δυνατόν με χαμηλή ταυτότητα.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου