ΤΟΠΙΚΑ

ΛΑΕ: ΔΗΚΚΙ και ΕΠΑΜ παρουσίασε υποψήφιά μας για δική τους…

λαε-δηκκι-και-επαμ-παρουσίασε-υποψήφι-466401

«Είμαι υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα και μόνο» λέει η Μαρία Νεοφώτιστου

Είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στη Μαγνησία, επιχειρήθηκε όμως να παρουσιαστεί πως εντάσσεται σε άλλο πολιτικό χώρο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί η ΛΑΕ να καταγγείλει το γεγονός. Ο λόγος για τη Μαρία Νεοφώτιστου, επικεφαλής στη δομή το «Στέκι Αλληλεγγύης» στη Νέα Ιωνία, που είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΛΑΕ, όμως μία ομάδα του πρώην ΔΗΚΚΙ που συνεργάζεται με το ΕΠΑΜ, την ενέταξε χωρίς καν να τη ρωτήσει στο δυναμικό του, υποστηρίζοντας ότι έχει αποχωρήσει πλέον από τη Λαϊκή Ενότητα.

«Είμαι υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Παραμένω στον χώρο και θα δώσω τη μάχη των εκλογών ως υποψήφια» δήλωσε η Μαρία Νεοφώτιστου στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, όταν ρωτήθηκε σχετικά, μετά και την ανακοίνωση της ΛΑΕ, η οποία, «καταδικάζει τον ύποπτο και υποβολιμαίο τρόπο με τον οποίο επιχειρήθηκε να ενταχθεί η ίδια-ερήμην της- σε μια μικρή ομάδα πρώην συντρόφων μας του ΔΗΚΚΙ που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο».

Να σημειωθεί πως η Μαρία Νεοφώτιστου τη δεκαετία του 2000 ανήκε στον πολιτικό χώρο του ΔΗΚΚΙ, αποχώρησε όμως εδώ και αρκετά χρόνια. Ως φαίνεται ωστόσο το ΔΗΚΚΙ διατηρεί τα παλιά αρχεία των μελών του και μ΄αυτά αποφάσισε να συνδράμει το ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη, προκαλώντας όμως αναστάτωση ως μη όφειλε, αφού σύμφωνα με την κ. Νεοφώτιστου δεν είχε καμία εξουσιοδότηση για αυτό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου