ΤΟΠΙΚΑ

Παρεμβάσεις σε Μακρινίτσα, Αγιο Λαυρέντιο και Αγιο Βλάσιο

παρεμβάσεις-σε-μακρινίτσα-αγιο-λαυρέ-465374

Αυτοψία από τον αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων Βόλου Αργύρη Κοπάνα

Στη Μακρινίτσα βρέθηκε πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, για αυτοψία στο δίκτυο παραδοσιακών μονοπατιών στην περιοχή Αλώνια, που ανακατασκευάστηκε πλήρως από τις τεχνικές υπηρεσίες.

Ο Αργύρης Κοπάνας περιηγήθηκε στην περιοχή από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μακρινίτσας, Βαγγέλη Σαρακατσάνο και έκανε λόγο “για ακόμη ένα αίτημα, που ικανοποιείται από τη δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου”. Όπως σημείωσε: «Το δίκτυο καλντεριμιών, που αναδομήσαμε και ανακατασκευάσαμε, εξυπηρετεί κατοικίες και είναι κομμάτι του βασικού οδικού δικτύου του χωριού και αναπόσπαστο τμήμα του φυσικού και αρχιτεκτονικού τοπίου της Μακρινίτσας.

Με το έργο της ανακατασκευής εξασφαλίστηκε πιο ομαλή και ασφαλέστερη πρόσβαση για τους δημότες μας».

Επίσης, ο κ. Κοπάνας αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις, που υλοποιήθηκαν στον Άγιο Βλάσιο και στον Άγιο Λαυρέντιο επισημαίνοντας: ” Στον Άγιο Βλάσιο και στον Άγιο Λαυρέντιο επισκευάστηκαν καλντερίμια και ξύλινα γεφύρια πεζοπορίας του εσωτερικού οδικού δικτύου, καθώς και τοιχία που είχαν υποχωρήσει, προκειμένου η κίνηση και η διάβαση να είναι απρόσκοπτη και βατή».

Τέλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι «οι στοχευμένες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς σε όλα τα χωριά μας και τις δημοτικές ενότητες και σε συνεργασία με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και αποσκοπούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου