ΤΟΠΙΚΑ

Λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Αγιο Γεώργιο Αγριάς

λατρευτικές-και-πολιτιστικές-εκδηλώ-463827

Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει τις ιερές ακολουθίες προς τιμήν του Τιμίου Προδρόμου, που θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς, καθώς και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο Κυριακή 23 Ιουνίου στις 6.30 μ.μ. θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και κήρυγμα. Στις 9.00 μ.μ. διοργανώνεται πανηγύρι έξω από τον Ναό με ζωντανή μουσική από Βολιώτες καλλιτέχνες.

Μεθαύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 07.00 π.μ., ανήμερα του Γενέσιου του Τιμίου Προδρόμου θα τελεστούν όρθρος, θεία λειτουργία και θα ακολουθήσει κήρυγμα.

Στο μεταξύ, αρχίζει τον Ιούλιο το εργαστήρι δημιουργικής γραφής, με τον τομέα νεότητος και πολιτισμού του Αγίου Γεωργίου Αγριάς και τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή να πρωτοστατούν στην προσπάθεια. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977706219 ή μήνυμα στο mail: [email protected]. Η ομάδα θα έχει συγκεκριμένο αριθμό παιδιών.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Οσία Παρασκευή η Επιβατινή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς στις 10.00 π.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου