ΤΟΠΙΚΑ

Νέο τραγικό χτύπημα για τη Βέφα Αλεξιάδου

νέο-τραγικό-χτύπημα-για-τη-βέφα-αλεξιά-452542

Μετά την απώλεια των θυγατέρων της θρηνεί για το θάνατο της αδελφής της

Εξαιρετικά σκληρά είναι τα χτυπήματα της μοίρας στη Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μετά το θάνατο των δύο θυγατέρων της θρηνεί τώρα και για την απώλεια της 81χρονης αδελφής της.

Πρόκειται για τη γυναίκα την οποία αποκαλούσε «στήριγμά της» η διάσημη Βολιώτισσα και δεν της είχε πει ότι πέθαναν η Αλεξία κα η Αντζυ -μέσα σε διάστημα λίγων μηνών- γιατί δεν θα το άντεχε.

H ίδια η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Πέθανε, ισχύει, αλλά δεν μπορώ και δεν αντέχω να αρχίζουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση η αδερφή μου με τα γεγονότα που συνέβησαν σε εμένα. Εκείνα ήταν τραγικά. Αυτό ήταν κάτι που ήταν η φυσιολογική πορεία ενός ανθρώπου που φεύγει στην ώρα του. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Θέλω να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά της που έχει το πένθος της και το βιώνει με ηρεμία. Είμαι τόσο ήρεμη που έφυγε η αδερφή μου γιατί ησύχασε, 1,5 χρόνο τώρα είχε γεροντική άνοια. Ούτε με γνώριζε καλά – καλά κάθε φορά που περνούσα και την έβλεπα όταν ήμουν στην Αθήνα. Εφυγε στην ώρα της, στα 81 της χρόνια, πλήρης ημερών που λένε. Εζησε μια καλή ζωή, έκανε δύο κορίτσια πολύ καλά και είχε και δύο εγγονές, πήγε ταξίδια κι έφυγε έναν χρόνο αφού έχασε τον άνδρα της…», είπε μιλώντας στο TLIFE η Βέφα Αλεξιάδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου