ΤΟΠΙΚΑ

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας η πάντων Χαρά στην Αγία Κυριακή Βόλου

η-θαυματουργή-εικόνα-της-παναγίας-η-πά-449539

Με χαρά και συγκίνηση οι ενορίτες της Αγίας Κυριακής Βόλου υποδέχθηκαν προχθές στα προπύλαια του ναού την ιερά εικόνα της Παναγίας η πάντων Χαρά, η έλευση της οποίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του ναού, ενόψει της πανηγύρεως που θα τελεστεί αύριο Κυριακή 7 Ιουλίου.

Την ιερά εικόνα κόμισε ο αρχιμ. Ανθιμος Παπαλεξόπουλος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου και καθηγούμενος της ιεράς μονής της Παναγίας Πάντων Χαρά Καλεντζίου Κορινθίας και την υποδέχτηκε ο πρωτοσύγκελος της τοπικής Εκκλησίας αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, επικεφαλής του κλήρου και του λαού. Ακολούθησε ο πανηγυρικός εσπερινός, στο τέλος του οποίου ο π. Δαμασκηνός απηύθυνε ευχαριστίες προς τον καθηγούμενο της μονής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο και την ευπρέπεια του ναού. Από τη μεριά του ο π. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και ευχήθηκε στον λαό πλούσια την ευλογία της Παναγίας.

Η ιερά εικόνα της Παναγίας η πάντων Χαρά θα παραμείνει για προσκύνηση στον ναό έως μεθαύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου, οπότε θα αναχωρήσει για την Κόρινθο, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου