ΤΟΠΙΚΑ

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Χρυσοχόων

το-νέο-δ-σ-του-συλλόγου-χρυσοχόων-445316

Τους εκλεγμένους συμβούλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε χθες η Εφορευτική Επιτροπή του Συλλόγου Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, εκλεγμένοι σύμβουλοι είναι ο Ιωάννης Φόβος (31 ψήφους), ο Γεράσιμος Μαρκόπουλος (28 ψήφους), η Ζωή Πρίντζιπα (25 ψήφους), ο Δημήτρης Νιζάμης (24 ψήφους), ο Άρης Καλόβουλος (19 ψήφους), η Ρεβέκκα Αϊβαζόγλου (17 ψήφους) και η Αναστασία Βασδέκη (17 ψήφους).

Αναπληρωματικοί σύμβουλοι εκλέχτηκαν ο Ευστάθιος Μοσχοβός (14 ψήφους) και ο Βασίλειος Ιωάννου (11 ψήφους).

Στην Ελεγκτική Επιτροπή αναδείχτηκαν ως μέλη οι Ελευθέριος Φόβος (23 ψήφους), Δημήτριος Κεραμίδας (22 ψήφους), Κωνσταντίνος Συρίβελης (22 ψήφους). Αναπληρωματικά μέλη αναδείχτηκαν οι Θεόδωρος Περεντίδης (13 ψήφους) και Αγλαΐα Μπαλαμώτη (11 ψήφους).

Στο ΠΟΒΑΚΩ εκλέχτηκαν οι Γεράσιμος Μαρκόπουλος (29 ψήφους) και Ιωάννης Φόβος (24 ψήφους), με αναπληρωματικούς τους Ζωή Πρίντζιπα (16 ψήφους) και Δημήτρη Νιζάμη (15 ψήφους).

Στην ΟΕΒΕΜ εκπρόσωποι αναδείχτηκαν οι Ιωάννης Φόβος (30 ψήφους) και Γεράσιμος Μαρκόπουλος (28 ψήφους), με αναπληρωματικούς τους Ζωή Πρίντζιπα (30 ψήφους) και Δημήτρη Νιζάμη (13 ψήφους).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, θα συγκροτηθεί σε σώμα κατόπιν προσκλήσεως του 1ου πλειοψηφήσαντα μέσα σε επτά μέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου