ΤΟΠΙΚΑ

Σε επίσχεση εργασίας στον Κιολεΐδη

σε-επίσχεση-εργασίας-στον-κιολεΐδη-443878

Δεν υπάρχει επένδυση «στα σκαριά» δηλώνει ο επιχειρηματίας

Σε επίσχεση εργασίας από χθες βρίσκονται οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας Ν. Κιολεΐδης ΑΕΒΕ, καθώς τους οφείλονται οι δεδουλευμένες αποδοχές από τον Φεβρουάριο του 2015 έως και σήμερα, ενώ στους εργαζόμενους οφείλονται και παλαιότερες αποδοχές (μέρος του 2014 – μέρος του 2013), για τις οποίες έχουν καταθέσει αγωγή και αναμένεται η δικαστική απόφαση.

Οι εργαζόμενοι είχαν ήδη προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών Φεβρουάριου – Απρίλιου 2015, ενώ χθες προσέφυγαν και για τους μήνες Μάιο – Ιούνιο 2015.

Σήμερα η εργοστασιακή επιτροπή και η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εργοστάσιο στις 12.00.

Ο Ν. Κιολεΐδης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Στο μεταξύ σε επικοινωνία που είχε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με τον επιχειρηματία κ. Νίκο Κιολεΐδη, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχουν καμία βάση οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι επίκειται επιχειρηματική συνεργασία της Νικ. Κιολεΐδης και του Ομίλου 3Ε προκειμένου να επενδύσει στο γνωστό όμιλο κατασκευής αμαξωμάτων και μεταφορικών μέσων που δραστηριοποιείται στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμία συζήτηση με κανένα επενδυτικό fund αυτή την περίοδο που να αφορά την εταιρεία Νικ. Κιολεΐδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου