ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο o πρώην υπουργός Υγείας Αν. Ξανθός

στον-βόλο-o-πρώην-υπουργός-υγείας-αν-ξα-438205

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη στο Μεταξουργείο – Επαφές με φορείς του ΕΣΥ

Στον Βόλο θα βρίσκονται την ερχόμενη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ, και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων.

Αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόλου στις 11:00 π.μ., κατόπιν θα μεταβούν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου στις 12:00, όπου θα συναντηθούν με τη διοίκηση και σωματεία εργαζομένων και γιατρών. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ακόμη επίσκεψη στην ΤΟΜΥ Ιωλκού στη 1:30.

Στις 20.00 στον προαύλειο χώρο του Μεταξουργείου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Οργάνωση Μελών Νέας Ιωνίας με θέμα «Η νέα φάση της πανδημίας και η αναγκαιότητα υγειονομικής στρατηγικής».

Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Πανδημία: Από τα μέτρα απαγόρευσης στα εμβόλια».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνεται ότι: «Είναι εξαιρετικά πιθανό να βιώσουμε ένα πολύ δυσκολότερο χειμώνα συγκριτικά με τον περσινό. Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζει να διεκδικεί τα αυτονόητα, παρά την εμμονική άρνηση της ΝΔ: Ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ. Θέσπιση των απαραίτητων μέτρων δημόσιας υγείας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς και σχολεία. Αρση των αμφιβολιών όσων πολιτών δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί και τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού. Ακύρωση των κυβερνητικών σχεδιασμών για κλείσιμο ή συγχώνευση νοσοκομείων και κλινικών, καθώς και για την ακύρωση των σχεδίων για αναστολές και απολύσεις προσωπικού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου