ΤΟΠΙΚΑ

Σήκωσε σκουπόξυλο κατά αντιδημάρχου Βόλου

σήκωσε-σκουπόξυλο-κατά-αντιδημάρχου-430288

Φέρεται να σήκωσε… σκουπόξυλο κατά της αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσσας Μορφογιάννη, όταν της έκανε παρατήρηση για το ωράριο εργασίας της. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στο καταφύγιο αδέσποτων στις Γλαφυρές και όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια, από τη στιγμή που η αντιδήμαρχος προχώρησε σε αναφορά στην υπηρεσία Καθαριότητας, στην οποία ανήκει η εργαζόμενη.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Στο καταφύγιο αδέσποτων στις Γλαφυρές έχουν διατεθεί εργαζόμενοι από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με απόφαση παράλληλων καθηκόντων. Χθες, στις 9:30 το πρωί, στο καταφύγιο μετέβη η αντιδήμαρχος Νατάσσα Μορφογιάννη και βρήκε να εργάζεται μόνο ο ένας υπάλληλος. Όταν ρώτησε πού είναι η άλλη εργαζόμενη, εκείνος φρόντισε να της τηλεφωνήσει και να την ειδοποιήσει να έρθει στο καταφύγιο γιατί ήταν η πολιτική προϊσταμένη.

Όταν η εργαζόμενη έφθασε, η αντιδήμαρχος της ζήτησε εξηγήσεις για τον λόγο της αργοπορίας της, η οποία -σύμφωνα με την κ. Μορφογιάννη- της απάντησε σε αυστηρό ύφος.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, με την κ. Μορφογιάννη να αντιδρά ζητώντας της να τηρεί το ωράριο και να εκτελεί στο ακέραιο τα καθήκοντά της. Εκείνη την ώρα η εργαζόμενη πήρε σκουπόξυλο και καταφέρθηκε εναντίον της Νατάσσας Μορφογιάννη, η οποία -όπως σημείωσε- έσκυψε και γλίτωσε το χτύπημα.

Για να μην ξεφύγει περαιτέρω η κατάσταση, η αντιδήμαρχος έφυγε από τον χώρο και πήγε απευθείας στην υπηρεσία Καθαριότητας. Υπέβαλλε αναφορά – καταγγελία εναντίον της εργαζόμενης. Μόλις εξεταστεί η αναφορά της αντιδημάρχου, η εργαζόμενη θα κληθεί να καταθέσει τις δικές της απόψεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου