ΤΟΠΙΚΑ

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της ευεξίας

καλώς-ήλθατε-στον-κόσμο-της-ευεξίας-427963

Η λέξη spa προέρχεται από τη λατινική φράση ¨Sanitas per Aqua¨, που σημαίνει ¨Υγεία μέσω του Νερού¨. Η ιστορία των ιαματικών πηγών και των spa ξεκινά από την αρχαιότητα, με τις ρίζες της στον Ελληνικό και Ρωμαικό πολιτισμό.

Τα Elxis Spa ξεκίνησαν τη δραστηριότητα τους στην Ελλάδα με στόχο να γίνουν ο απαραίτητος σύντροφος για τα ταξίδια γαλήνης του σώματος και του νου.

Οι θεραπείες των Elxis Spa, με την υπογραφή της BRUNO VASSARI, χαλαρώνουν ολοκληρωτικά, αναζωογονούν τις αισθήσεις και τονώνουν το σώμα.

H Bruno Vassari δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών στο χώρο των καλλυντικών του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων, που αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα σειρά εμπνευσμένη από τους κλασικούς Ιταλούς, και κυρίως τον διάσημο ζωγράφο, γλύπτη και αρχιτέκτονα του δέκατου έκτου αιώνα, GiorgioVasari. Όπως και εκείνος, η επιχείρηση προσπαθεί να “σπάσει” την αλυσίδα με το παρελθόν και να ξεκινήσει μια νέα διαδρομή μια φρέσκια πορεία στην επαγγελματική αγορά της ομορφιάς. Η έδρα της βρίσκεται στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Η BRUNO VASSARI, συνδυάζει μοναδικά την ευεξία με τις θεραπευτικές ιδιότητες των προϊόντων της. Δίνει τη δυνατότητα για εξατομικευμένες θεραπείες με αποτελέσματα που συναρπάζουν.

Εμπνευσμένη από τα φυσικά αποστάγματα αρωματικών φυτών και μοναδικών θαλασσινά ιχνοστοιχεία, προσφέρει θεραπείες που έχουν Μεσογειακό άγγιγμα και ολοκληρώνουν τις αισθήσεις με ολιστικό τρόπο.

Προσφέρουν γαλήνη και ενέργεια, τονώνοντας και αυξάνοντας την ελαστικότητα των μυών του σώματος και ελευθερώνοντας τους θησαυρούς της γης και της θάλασσας αφυπνίζουν τις αισθήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.elxis-medical.gr ή καλέστε στα απευθείας τα Elxis Spa.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου