ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσληψη νευρολόγου και ψυχολόγου για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

πρόσληψη-νευρολόγου-και-ψυχολόγου-γι-425728

Πρόσκληση για τη σύναψη μίσθωσης έργου δύο ατόμων απευθύνει ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης».

Στη δομή θα απασχοληθούν ένας ΠΕ ιατρός με ειδικότητα νευρολόγου και ένα ΠΕ ψυχολόγος για 12 μήνες.

Το έργο τους θα είναι η ιατρική φροντίδα ατόμων με αναπηρία που θα φιλοξενούνται στις δομές και η ψυχολογική τους υποστήριξη.

Τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση του νευρολόγου είναι το πτυχίο, η άδεια άσκησης επαγγέλματος, η άδεια χρησιμοποίησης του τίτλου ιατρικής ειδικότητας και η βεβαίωση μέλους του Ιατρικού Συλλόγου, ενώ για τη θέση του ψυχολόγου, το πτυχίο και η άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόλου, Λεωφόρος Ειρήνης 131, Τ.Κ. 38446, Ν. Ιωνία Βόλου Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Διαχείρισης.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο
των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από αύριο Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου έως 20 Σεπτεμβρίου.

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα φιλοξενεί συνολικά 14 άτομα.

Θα παρέχει 24ωρη υποστήριξη στους ωφελούμενους, οι οποίοι βέβαια θα έχουν τη δυνατότητα αν το θέλουν να έρχονται σε επαφή με τις οικογένειές τους ή τους δικαστικούς συμπαραστάτες τα Σαββατοκύριακα ή τις γιορτές, καθώς στόχος του προγράμματος δεν είναι να αποκόψει τα παιδιά από την τοπική κοινότητα.

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, η οποία είναι εκ βάθρων ανανεωμένη, εκτιμάται ότι θα επαναλειτουργήσει τον τρέχοντα μήνα ή τον Οκτώβριο.

Τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν με τις ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς ο δήμος Βόλου δεν μπορούσε να προχωρήσει σε στελέχωση της δομής με μόνιμο προσωπικό, ενώ ούτε η δομή μπορούσε να λειτουργήσει με προσωπικό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου