ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε προδομένος από την καρδιά του 48χρονος

εφυγε-προδομένος-από-την-καρδιά-του-48χρ-423324

Επιχειρηματίας της εστίασης που δραστηριοποιούνταν στο Βόλο

Εφυγε προδομένος από την καρδιά του 48χρονος επαγγελματίας από το χώρο της εστίασης που δραστηριοποιούνταν στο Βόλο. Νεκρός είναι ο Κώστας Τσαντζαλής, από τη Λαμία, ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου Βuddy’s στο Βόλο στην οδό Ιάσονος.

Ο άτυχος 48χρονος χθες νωρίς το μεσημέρι, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λαμία. Σύμφωνα με τους οικείους του αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο στήθος. Η κόρη του που εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Λαμίας. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως στο σημείο και μετέφερε εσπευσμένα τον επιχειρηματία στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο κατά την διακομιδή, όσο και στα επείγοντα του νοσοκομείου, ο 48χρονος δυστυχώς δεν επανήλθε.

Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, αφού ο 48χρονος επιχειρηματίας, ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλους, ενώ στο Βόλο συγγενείς του μόλις ενημερώθηκαν για το ατυχές συμβάν, δήλωναν συγκλονισμένοι από τον απροσδόκητο θάνατό του. Συντετριμμένοι επίσης οι υπάλληλοι του γνωστού ταχυφαγείου στο κέντρο της πόλης, μόλις ενημερώθηκαν για την απώλειά του.

Ο Κώστας Τσαντζαλής έχοντας συγγενικούς δεσμούς με το Βόλο αλλά και πολλούς φίλους στην πόλη, πριν από ένα περίπου χρόνο, τον Οκτώβριο του 2014, αποφάσισε να λειτουργήσει το συγκεκριμένο ταχυφαγείο Βudyy’s και από τότε σχεδόν κάθε μέρα βρίσκονταν στο Βόλο και στην επιχείρησή του. Ολοι μιλούν για ένα πολύ ευχάριστο και ζωντανό άνθρωπο, που είχε δουλέψει πολύ από τα εφηβικά του χρόνια προκειμένου να εδραιωθεί στο χώρο της εστίασης, κάτι που κατάφερε επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και εκτός Λαμίας, όπως στο Βόλο.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου