ΤΟΠΙΚΑ

Ορίστηκε η Εφορευτική Επιτροπή Μαγνησίας

ορίστηκε-η-εφορευτική-επιτροπή-μαγνη-405796

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Εφορευτική Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας, παρουσία του υπεύθυνου συντονιστή της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας, Χρήστου Χατζησαλάτα.

Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Χρήστος Χατζησαλάτας, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος ο Χρήστος Γούσιος, τακτικά μέλη οι Αθηνά Ελευθερία και Νικόλαος Παντελοδήμος και αναπληρωματικά μέλη οι Κωνσταντίνος Ζιάμπας και Ευαγγελία Ναούμ.

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (ΔΕΕΠ) και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων, θα διενεργηθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου.

«Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων», αναφέρει η Εφορευτική Επιτροπή.

Στο site της ΝΔ nd.gr στην ενότητα «Εσωκομματικές Εκλογές» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την εγκύκλιο των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου