ΤΟΠΙΚΑ

Εστέλλα Κοπάνου: Μια «πριγκίπισσα» από τον Βόλο

εστέλλα-κοπάνου-μια-πριγκίπισσα-απ-404629

Μια χαρισματική Βολιώτισσα συμμετέχει στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη που θα παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό θέατρο Βόλου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα. Η Εστέλλα Κοπάνου ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Παμίνα στον «Μαγικό αυλό» και δηλώνει πανευτυχής, διότι συμμετέχει σε μια παραγωγή που είναι «σχολείο» τόσο για τους καλλιτέχνες, όσο και για τα παιδιά, που έρχονται σε επαφή με την όπερα, μέσα από ένα ευχάριστο και εντυπωσιακό θέαμα, που απευθύνεται σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

Η Εστέλλα, κόρη του Παναγιώτη και της Αργυρώς Κοπάνου, είναι απόφοιτη του Τμήματος Μουσικής Τέχνης και Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, με ειδίκευση στη μονωδία, είναι μέλος της χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και έχει πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό της σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Η ίδια υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι είναι ευτυχής στιγμή η συνεργασία της με την Κάρμεν Ρουγγέρη, που μετράει αισίως δύο χρόνια, ενώ τονίζει παράλληλα ότι «είναι εξαιρετική εμπειρία για έναν καλλιτέχνη να συνεργάζεται με την Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία είναι επαγγελματίας σε ό,τι κάνει, εξελίσσεται διαρκώς ως ηθοποιός και νιώθω πολύ τυχερή που συμμετέχω στη συγκεκριμένη παραγωγή».

Η ταλαντούχα Βολιώτισσα δηλώνει «περήφανη» που συμμετέχει στη συγκεκριμένη παράσταση και ομολογεί ότι περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα εμφανιστεί αύριο στον Βόλο. «Χαίρομαι πολύ, γιατί δίνεται η ευκαιρία στους Βολιώτες να δουν μια τέτοια παράσταση και ειδικά στα παιδιά, γιατί είναι μοναδική εμπειρία η παιδική όπερα. Τα παιδιά φεύγουν ευτυχισμένα από την παράσταση με χαμόγελο. Μέσα από την παράσταση μαθαίνουν κλασική μουσική και αυτός είναι ο στόχος της κ. Ρουγγέρη, να προσπαθήσει να φέρει τα παιδιά κοντά στο συγκεκριμένο κλασικό είδος, που στην Ελλάδα δεν το γνωρίζουν και είναι πραγματικά εκπαίδευση».

Η ταλαντούχα λυρική ερμηνεύτρια και ηθοποιός, η οποία είναι απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, εξελίσσοντας διαρκώς το εκφραστικό της ταλέντο που φάνηκε από την παιδική της ηλικία. Έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της αλλά και συμμετοχές σε πολλές αξιόλογες παραγωγές, ακολουθεί τη δική της διαδρομή, με γνώμονα το ταλέντο και τη βαθιά αγάπη της για τη μουσική.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου