ΤΟΠΙΚΑ

  Αχίλλειον: Αύριο το ρεσιτάλ του βιρτουόζου Alexander Poeluev   

αχίλλειον-αύριο-το-ρεσιτάλ-του-βιρτ-400033

Την πόλη του Βόλου θα επισκεφτεί ο διεθνούς φήμης μουσικός Alexander Poeluev, από τις 28 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Βόλου και της αδελφοποιημένης πόλης του Ροστόφ.

Ο βιρτουόζος ακορντεονίστας μεταβαίνει στον Βόλο για ρεσιτάλ ακορντεόν αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στο «Αχίλλειον».

Παράλληλα θα συνεργαστεί με στελέχη του Δήμου Βόλου με στόχο τη συλλογή πλάνων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, τα οποία θα επενδύσουν οπτικά τα video των μουσικών του συνθέσεων. Η μακρόχρονη φιλία και συνεργασία μεταξύ των Δήμων Βόλου και Ροστόφ που ανανεώθηκε δυναμικά από το 2016, συνεχίζεται με συχνή επικοινωνία μεταξύ των αρμοδίων στελεχών των δύο πόλεων ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου διεκόπησαν οι επισκέψεις των αντιπροσωπειών μεταξύ των δύο Δήμων. Σχεδιάζεται όμως και ξεκινά να υλοποιείται μία «επανεκκίνηση» της συνεργασίας, καθώς βελτιώνονται οι υγειονομικές συνθήκες και η αρχή πραγματοποιείται με την παρουσία του Alexander Poeluev στον Βόλο, ως η πρώτη πολιτιστική ανταλλαγή από την έναρξη της περιόδου της πανδημίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους, θα διατεθούν στο κοινό 110 θέσεις (50% της πληρότητας του θεάτρου) και η είσοδος θα επιτρέπεται με επίδειξη (+ σκανάρισμα) πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης, ή rapid test των προηγούμενων δύο ημερών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου