ΤΟΠΙΚΑ

Εκθεση κοσμήματος του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου στο Ντε Κίρικο

εκθεση-κοσμήματος-του-ι-ι-ε-κ-δήμου-βόλ-399984

Τα εγκαίνια της 3ης περιοδεύουσας Πανευρωπαϊκής Εκθεσης που αποτελείται αποκλειστικά από σπουδαστικές εργασίες με θέμα «Τη φωτιά σε σχέση με το μέλλον» θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20.00 το απόγευμα στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο. Η έκθεση ξεκίνησε στο Πόρτο, παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, ήρθε στο Ι.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, τη Βαλέντσα της Ιταλίας και θα κλείσει το ταξίδι της στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Στα εγκαίνια της έκθεσης θα παρευρεθούν 16 εκπαιδευτές και σπουδαστές των σχολών, ESCOLA ARTISTICA DE SOARES DOS REIS Πόρτο, ESCUELA DE ART3 Μαδρίτη και BAJ Λονδίνο, που θα βρίσκονται στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, από 27/9 έως 1/10 στο πλαίσιο κινητικότητας του προγράμματος.

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου μέσα από τις Ευρωπαϊκές του συνεργασίες και τη Διαπίστευσή του αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που παρέχει εδώ και 35 χρόνια όχι μόνο σε τοπικό αλλά σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή στις 13 ειδικότητες του Δημοτικού Ι.Ι.Ε.Κ. Βόλου (www.diek.gr) μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη γραμματεία της σχολής 9:00- 15:00 και στο mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου