ΤΟΠΙΚΑ

12.000 ξένοι επισκέπτες στο Βόλο

12-000-ξένοι-επισκέπτες-στο-βόλο-39917

Ταξιδεύουν από την αρχή της χρονιάς με το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica

Περισσότερους από 12.000 ξένους επισκέπτες διαφόρων εθνικοτήτων έχει μεταφέρει, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα στη Μαγνησία, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica, το οποίο καταπλέει ανά δώδεκα μέρες στο λιμάνι του Βόλου.

Το εντυπωσιακό, συνολικού μήκους 220 μέτρων κρουαζιερόπλοιο, το οποίο φέρει σημαία Ιταλίας, αναμένεται να αφιχθεί και πάλι σήμερα στις 7 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας 1.094 επιβάτες, στην πλειοψηφία Γάλλους, Γερμανούς και Ιταλούς και 566 άτομα πλήρωμα, αντίστοιχα.

Το Costa Neoclassica έρχεται στο Βόλο από τον Πειραιά, έχει ως επόμενο προορισμό την πόλη Τραπάνι της Ιταλίας και θα αποπλεύσει στις 7 το απόγευμα από το λιμάνι. Τους ξένους επισκέπτες θα υποδεχθούν εργαζόμενοι στο Info Center του δήμου Βόλου, οι οποίοι θα διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό, χάρτες και πληροφορίες, προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η ολιγόωρη παραμονή τους στην περιοχή.

Στο μεταξύ, ναυτικοί και τουριστικοί πράκτορες της Μαγνησίας, εκτιμούν ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξίσου ικανοποιητική, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή, καθώς οι διεθνείς εξελίξεις στρέφουν το ενδιαφέρον αρκετών ξένων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό κρουαζιέρας, στην περιοχή μας και την Ελλάδα γενικότερα. Επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Μαγνησία, στο πεδίο του τουρισμού, εκτιμούν ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα διεθνή γεγονότα ευνοούν την Ελλάδα, ενώ τονίζουν παράλληλα ότι δεν αποκλείεται να προστεθούν στη λίστα των κρουαζιερόπλοιων που αναμένονται έως το τέλος του χρόνου και νέες αφίξεις.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου